Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Funderar du på att montera dragkrok på din Mazda? Boka online till landets bästa pris.

Genom att använda Sveriges största bokningssida för dragkroksmonteringar kan du vara förvissad om att du kommer att få en fackmannamässigt utförd montering på din Mazda till Sveriges bästa pris. Att vi kan ha en marknadsledande prissättning beror främst på två saker. För det första är våra dragkroksmontörer inte bara välutbildade utan dessutom genom tusentals genomförda monteringar väldigt erfarna. Just erfarenheten tar sig uttryck i en ingående kännedom om varje modern Mazda-modell vilket gör att en montering utförs snabbare än vad en allmänt kunnig bilmekaniker klarar av – vilket leder till lägre priser för dig som kund.

För det andra har vi sedan starten 2007 byggt upp ett brett kontaktnät med Europas största dragkrokstillverkare som gör det möjligt att köpa in stora volymer dragkrokar direkt från fabrik och på så sätt sänka priset per krok rejält.

Det är först sedan Mazda sorterat ut sitt gamla modellprogram och lanserat de nya Mazda2, Mazda3 och Mazda6 på den här sidan millennieskiftet som försäljningen åter tagit fart efter nittiotalets kriser. Vi monterar dragkrokar bland annat på Mazda 121, Mazda2, Mazda3, 323, Mazda 5, Mazda6, 626, B2500, BT-50, CX-3, CX-5, CX-7, Demio, MPV, Premacy och Tribute.

Du bokar enkelt montering på dragkrok.net. Ange din bils registreringsnummer och i vilken verkstad du vill montera och du får direkt upp kompletta prisuppgifter. Saknar din Mazda svenskt registreringsnummer eller av någon annan anledning inte finns i vårt sortiment kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för prisuppgifter.

mazda
mazda1

 

Vilken dragkrok ska jag välja?

Till personbilar monteras främst tre olika slags dragkrokar, fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal. Det kan vara bra att ha i åtanke när du väljer att vilken variant du än väljer påverkas inte hur tung last du får dra. Det är istället andra variabler som styr vilken slags krok som passar dina behov.

Den fasta dragkroken är den i särklass mest populära, inte bara för att den ofta är någon tusenlapp billigare att montera, utan även för att den inte kräver något underhåll. När den väl är monterad sitter den där genom alla väderförhållanden i en livstid.

De avtagbara, något dyrare, dragkrokarna kräver ett visst årligt underhåll men de har den distinkta fördelen att inte synas lika tydligt som den fasta dragkroken.  Har din Mazda parkeringssensorer rekommenderar vi att väljer en avtagbar dragkrok eftersom det finns en viss risk (cirka en på tjugo) att en fast dragkrok ger utslag på parkeringssensorerna när du backar.

Garanti och besiktning.

Alla dragkrokar i vårt sortiment är noga utvalda för att klara de höga kvalitetskrav vi ställer. Exempelvis är alla krokar vi monterar CE-märkta och EU-godkända,  det senare innbär bland annat att de dragktestats två miljoner gånger under utvecklingsfasen. Du har dessutom alltid 5-års produktgaranti samt dessutom en lika lång garanti på själva monteringsutförandet.

Sedan September 2013 har transportstyrelsen ändrat reglerna för registreringsbesiktning vid eftermontering av dragkrok. Förutsatt att dragkroken är CE-märkt behöver du numera inte längre registeringsbesikta din bil. Du kan läsa mer om de nya reglerna på Transportstyrelsens hemsida.