Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Ska du montera dragkrok till din Mini? Boka via dragkrok.net och få landets bästa pris.

Att ge oss förtroendet att montera dragkrok på din Mini är ett helt tryggt val. Vi har under de senaste tio åren utvecklats till Sveriges marknadsledande dragkroksmontör, genom att fokusera på att montera högkvalitativa dragkrokar till Sveriges lägsta priser. Tack vare ett nära samarbete med kontinentens främsta dragkrokstillverkare och en på erfarenhet grundad specialistkompetens kan vi pressa priserna för monteringar – oftast till cirka hälften av vad det kostar att montera en dragkrok hos en märkesverkstad eller en mer generellt riktad bilverkstad.

När du väl lämnar din Mini för montering i någon av våra topputrustade verkstäder kan du förvänta dig att fyra timmar senare kunna hämta ut din bil och direkt kunna använda dragkroken – ingen registreringsbesiktning krävs. Om du behöver kan du medan vi monterar hyra en lånebil till självkostnadspris. Vill du vänta på plats men behöver jobba? Vi har gratis Wi-Fi.

Lika enkelt som det är för dig att lämna in bilen för montering, lika enkelt är det att att boka montering via dragkrok.net. Ange bara din bils registreringsnummer och vilken verkstad du vill montera i och du kommer direkt få prisuppgifter för just din bil. Har du en helt ny bil eller din bil av någon annan anledning inte finns i vårt register kan kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för prisuppgifter.

Sedan Mini relanserats under BMW-koncernens flagg har märkets popularitet stadigt vuxit. De flesta MINI-modeller en tillåten släpvikt på cirka 1000 kg, klart dugligt men den nya F60 Countryman får dra 2100, vilket är fullt jämförbart med en normalstark kombi. Vi monterar dragkrokar på exempelvis Mini, Mini Cab, Clubman, Clubvan, Countryman, Mini Kupé, Paceman och Roadster.

mini
mini1

Vilken dragkrok ska jag ha på min Mini?

Generellt monterar vi tre slags dragkrokar, fast dragkok, avtagbar dragkrok horisontell, avtagbar dragkrok vertikal, men eftersom Mini är en småbil och därför är utbudet av dragkrokstyper begränsat. Till de flesta modeller är det endast möjligt att montera avtagbara dragkrokar, även om den lite större Mini Countryman har fast dragkrok som alternativ. Du kan läsa mer om de olika dragkrokstyperna här.

Garantier och Besiktning.

De dragkrokar vi monterar är noga utvalda för att leva upp till våra högt ställda kvalitetskrav, men för din trygghets skull lämnar vi dessutom 5-års produktgaranti på dragkroken samt 5-års garanti på själva monteringsutförandet. Alla dragkrokar vi monterar är CE-märkta vilket innebär att de lever upp till EU:s säkerhetsföreskrifter.
Sedan hösten 2013 behöver du inte längre registreringsbesikta din bil vid eftermontering av dragkrok förutsatt att dragkroken är CE-märkt. Du kan läsa mer om de nya reglerna här.