Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Ska du montera dragkrok på din Nissan? Använd Sveriges största onlinetjänst för att boka dragkroksmontering.

Genom att använda dragkrok.net gör du sällskap med tiotusentals andra och väljer Sveriges ledande dragkroksmontör. Ger du oss förtroendet att montera dragkrok på din Nissan har du all anledning att förvänta dig ett fackmannamässigt utfört arbete där varje dragkrok är noga utvald för att passa din just bilmodell perfekt.

Du bokar enklast genom att ange ditt registreringsnummer i sökfältet samt vilken verkstad du vill låta montera i och du får direkt fram definitiva priser för just din bilmodell. Har din bil inget svenskt registreringsnummer eller av någon annan anledning inte finns i vårt register kan du ringa oss på 0700 – 10 10 00 och vi kommer återkomma med prisuppgifter.

Vi ingående kunskap av montera dragkrok på exempelvis Nissan Almera, Cabstar, Interstar, Juke, King Cab, Kubistar, Micra, Murano, Navaro, Note, NP300, NV200, NV300, NV400, Pathfinder, Patrol, Pixo, Primastar, Primera, Pulsar, Qashqai, Single Cab, Terrano, Tiida och X-trail.

nissan qashqai
nissan qashqai 1
nissan qashqai 2

Horisontellt avtagbar dragkrok monterad på Nissan Qashqai II 1.6 dCi 2017 

Vilken dragkrok ska jag välja till min Nissan?

Vilken slags dragkrok du till slut än väljer att montera är det viktigt att veta att det inte påverkar hur tung last du får dra. Maximal dragvikt är istället något som avgörs av vilken bilmodell du har.

För personbilar är tre sorters dragkrokar de i särklass vanligaste att montera och vilken du väljer beror på vad du vill ha ut av din dragkrok. Tänker du använda kroken ofta och behöver en pålitlig och så gott som underhållsfri dragkrok är en fast dragkrok det bästa valet för dig. Vet du att du inte kommer använda dragkrok ofta men vill ha en krok att kunna använda vid behov bör du välja någon av de avtagbara dragkrokarna. De är något dyrare och kräver ett visst årligt underhåll, men i gengäld syns det knapp på bilen att den har dragkrok och blir det mindre åverkan på bakspoilern vid montering.  Du kan läsa mer om de olika formerna av dragkrokar här.

Har din Nissan parkeringssensorer installerade är vår rekommendation att du väljer en avtagbar dragkrok eftersom det finns viss risk att en fast dragkrok ger utslag när du backar. Detta drabbar ungefär en av tjugo bilar.

Garanti & Besiktning.

Alla dragkrokar vi monterar är noga utvalda för leva upp till de höga kvalitetskrav vi ställer, vi monterar bara märken från kontinentens ledande dragkrokstillverkare. Därför är vi fullständigt trygga i att ge generösa garantier på våra dragkroksmonteringar. Du har alltid 5-års produktgaranti och 5-års garanti på själva monteringsutförandet hos oss.

Vi monterar endast CE-märkta dragkrokar och sedan September 2013 behöver du inte längre registreringsbesikta sådana dragkrokar när du eftermonterat dem. Du kan läsa mer om de nya reglerna hos Transportstyrelsen.