Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Smidig onlinebokning för dragkroksmontering på din Peugeot av Sveriges ledande dragkroksmontör.

Väljer du att boka dragkroksmontering till din Peugeot genom bokningssidan kan du förvänta dig en fackmannamässigt utförd tjänst till marknadens bästa pris. Vi tar emot din Peugeot i våra fräscha lokaler topputrustade med all teknik som krävs för att kunna montera dragkrok på en modern Peugeot.

Bokar du genom dragkrok.net kommer du upptäcka att priset slutar på ungefär hälften av vad det kostar att låta montera en dragkrok hos en märkesverkstad eller en allverkstad. Det finns två enkla skäl till att vi kan erbjuda en så prisvärd montering. Vår montörer har genom erfarenhet av tiotusentals monteringar blivit experter och besitter en ingående kunskap om varje bilmodells egenskaper. Detta leder till en ökad produktivitet vilket innebär en kortare faktisk arbetstid.

Dessutom har vi under tio års tid byggt upp ett tätt samarbete med kontinentens ledande dragkrokstillverkare vilken gör det möjligt för oss att köpa in stora volymer av dragkrokar direkt från fabrik – något som markant sänker kostnaden per dragkrok.

Peugeots popularitet i Sverige härrör främst ifrån dess populära småbilar. Även om många Peugeot-modeller inte får dra så tung last kan man ändå med fördel montera en dragkrok för att kunna koppla på ett cykelställ. Vi monterar dragkrok bland att på Peugeot 1007, 106, 107, 108, 2008, 206, 206+, 207, 208, 3008, 306, 307, 308, 4007, 4008, 406, 407, 5008, 508, 607, 807, Bipper, Boxer, Expert & Partner.

peugeot 308
peugeot 308 1

Avtagbar dragkrok horisontell dragkrok från Alexo monterad på Peugeot 308 SW II 1.6 BlueHDi 120 2015

Vilken dragkrok passar bäst för mina behov?

Till personbilar monterar vi uteslutande tre slags dragkrokar. En fast dragkrok passar dig som vill ha en pålitlig krok som kräver minimalt med skötsel. Den monteras och sedan sitter den på plats bilens livslängd ut. Dessutom, vilket inte ska förringas, är den någon tusenlapp billigare att montera.

Det finns två varianter av avtagbar dragkrok. Den horisontellt avtagbara dragkroken är lite smidigare att montera av och på eftersom instoppningshålet ofta är synligt under bilens bakspoiler. En horisontellt avtagbar dragkrok är förvisso en aning dyrare att montera men ger i gengäld ett nästintill dolt utseende. De båda  avtagbara dragkrokarna har det gemensamt att de kräver ett visst underhåll, de bör exempelvis fettas in en gång per år.

Funderar du istället på att montera dragkrok på ett fordon ur Peugeots lastbilssegment att fasta tvåbultsdragkrokar dominerar. I princip finns det ingen skillnad i egenskaper i jämförelse med personbilarnas fasta dragkrokar, skillnaden är att en tvåbultare är anpassad till ett större fordons stötfångare.

Oavsett vilken dragkrok du väljer påverkas inte hur tung last du får dra med din bil.

Garanti & Besiktning

För att du ska känna dig helt trygg med att låta oss montera dragkrok lämnar vi alltid generösa garantier. Du har alltid 5-års garanti på monteringsutförandet men även 5-års produktgaranti på själva dragkroken. Alla dragkrokar vi monterar är CE-märkta, vilket bland annat innebär att de uppfyller EU:s omfattande kvalitetskrav.

Sedan hösten 2013 är det inte längre nödvändigt att registreringsbesikta en eftermonterad dragkrok, så länge dragkroken är CE-märkt. Du kan läsa mer om de nya reglerna på Besiktas hemsida.