Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Montera dragkrok på Porsche, smidig tidsbokning online.

Boka montering av dragkrok till din Porsche via dragkrok.net och du kan förvänta dig ett hantverk utfört av Sveriges ledande dragkroksmontör. Våra dragkroksmontörer har tillsammans monterat tiotusentals dragkrokar sedan starten 2007 vilket skapat en oemotsvarad erfarenhet om varje bilmodells unika särart. Du ska kunna förvänta dig ett perfekt resultat om du väljer oss.

Vi använder inte bara vår erfarenhet för att förfina monteringshantverket, erfarenheten gör det dessutom möjligt att sänka monteringskostnaderna eftersom ingående kunskap om var bilmodell leder till kortare faktiskt arbetstid. Detta är en stor anledning till att vi ofta kan ta ungefär hälften av priset för en montering  i jämförelse med en märkesverkstäder eller mer generellt inriktade bilverkstäder.

Du bokar enklast montering av dragkrok till din Porsche genom att ange din bils registreringsnummer samt vilken av våra verkstäder du föredrar att få dragkroken monterad i, därefter får du fullständiga prisuppgifter för alla sorters dragkrokar din bil kan dra. Skulle din bil av någon anledning sakna registreringsnummer kan kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för att boka en montering.

Porsche må vara ett exklusivt bilmärke, dess suvar har ändå ganska höga marknadsandelar inom sitt segment. Vi har många års erfarenhet av att montera dragkrokar på Porsche Cayenne, Macan och Panamera.

porsche cayenne
porsche cayenne 1

Vilken dragkrok passar min Porsche?

Till personbilar monteras så gott som uteslutande tre varianter av dragkrokar:

Fast dragkrok

Avtagbar dragkrok horisontell

Avtagbar dragkrok vertikal

Vilken variant du väljer påverkar inte hur tung last du får dra, varje bilmodell har istället en maximalt tillåten dragvikt. Dragkroksvalet görs istället utifrån andra kriterier. Är din dragkrok tänkt att användas ganska sällan och du inte vill att det ska synas att din bil har en dragkrok? Välj då någon av de avtagbara varianterna. Vill du däremot ha en underhållsfri dragkrok som dessutom är någon tusenlapp billigare att montera? Välj en fast dragkrok.

Har din Porsche någon slags parkeringssensorer? Vi rekommenderar att du väljer en avtagbar eftersom det finns en minimal risk (ca. en på tjugo) att en fast dragkrok ger utslag när du backar.

Garanti & Besiktning

Vi garanterar en fackmannamässigt utförd montering men vi lämnar dessutom generösa garantier eftersom kundnöjdhet är kärnan i vår verksamhet. Du får 5-års garanti både på monteringsarbetet och på själva dragkroken.

Alla dragkrokar vi monterar är CE-märkta och EU-godkända, vilket förutom att de lever upp till EU:s stränga kvalitetskrav innebär att bilen inte längre behöver genomgå någon registreringsbesiktning vid eftermontering av dragkrok. Du kan läsa mer om reglerna för besiktning hos Transportstyrelsen.