KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka prisvärd montering av dragkrok till Honda via dragkrok.net

Genom att använda Sveriges största bokningssida för dragkroksmonteringar, dragkrok.net, för att boka montering till din Honda kan du vara helt förvissad om att få en fackmannamässigt utförd montering till marknadens bästa pris.

Att vi klarar av att hålla såpass låga priser i jämförelse med en märkesverkstad eller en mer allmänt riktad bilverkstad beror främst på två saker:

Genom att ha byggt upp ett brett nätverk av Europas mest högkvalitativa dragkrokstillverkare kan vi köpa in stora volymer dragkrokar direkt från fabrik och på så sätt pressa priserna per enhet.

För det andra har våra välutbildade montörer tusentals monteringars erfarenhet vilket lett till specialistkompetens inom detta väl definierade fordonsmekaniska fält. Kort sagt, de besitter en unik kunskap om varje Honda-modells egenskaper och vet precis hur man snabbt men utan att kompromissa med kvaliteten monterar en dragkrok. Eftersom detta ger en förkortad faktisk arbetstid leder det i slutändan till ett lägre pris.

Stadsjeepen CR-V är den överlägset mest populära bilen att montera dragkrok på, tätt följd av Civic och Accord. Det finns däremot möjlighet att montera dragkrok på alla moderna Honda-bilar, exempelvis Accord, Civic, Concerto, CR-V, FR-V, HR-V, Insight, Jazz och Stream.

Att boka montering är enkelt: ange bara din bils registreringsnummer och i vilken verkstad du vill låta montera dragkroken. Du kommer direkt få tillbaka en lista med dragkrokstyper och priset för dem. Skulle din bil vara så ny att den saknas i vårt register eller av någon annan anledning inte finns med kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 och vi kommer att återkomma med prisuppgifter.

hondaaccord
hondaaccord1

Horisontellt avtagbar dragkrok monterad på en Honda Accord från 2007.

Vilken dragkrok passar min Honda bäst?

Till personbilar monteras nästintill uteslutande tre typer av dragkrokar: Fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal.

Vilken dragkrokstyp du än väljer att montera påverkar inte hur tung last du får dra, det avgörs istället av vilken bilmodell du vill montera dragkrok på. Vilken dragkrokstyp som passar din Honda bäst beror istället på andra faktorer.

En fast dragkrok är perfekt för en användare som vill ha en underhållsfri dragkrok för regelbunden användning. Den är dessutom oftast någon tusenlapp billigare att montera.

De avtagbara dragkrokarna har sin styrka i att de inte förändrar bilens utseende lika mycket som en fast dragkrok, vilket bilägare som använder dragkrok oregelbundet uppskattar. De kräver ett visst årligt underhåll, men förutsatt att det görs har de en minst lika lång livstid som en fast dragkrok.

Har din bil backsensorer installerade rekommenderar vi att du väljer att montera en avtagbar dragkrok eftersom det finns en liten risk (cirka 5%) att den fasta dragkroken ger utslag på backsensorerna när du backar.

Garanti & Besiktning.

Alla dragkrokar vi monterar är CE-märkta och EU-godkända, vilket bland annat innebär att de lever upp till EU:s rigorösa säkerhetsföreskrifter. Exempelvis har har de dragtestats 2 miljoner gånger under utvecklingsfasen, vilket borgar för en lång livslängd. Vi lämnar alltid 5-års garanti på själva dragkroken men även på monteringsutförandet.

Sedan hösten 2013 är det inte längre något krav på att bilen behöver genomgå registreringsbesiktning när en dragkrok eftermonteras. Detta förutsatt att dragkroken är CE-märkt och monterad på den bilmodell den är avsedd för. Du kan läsa mer om de nya reglerna för eftermontering av dragkrok på Transportstyrelsens hemsida.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer