Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 10 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart fr. 4200kr
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Behöver din Renault dragkrok? Boka fackmannamässig montering online.

Du kan förvänta dig ett perfekt resultat om du väljer att boka dragkroksmontering till din Renault via dragkrok.net. Våra erfarna och välutbildade montörer utför på mellan tre och fyra timmar en komplett montering i en topputrustad verkstadsmiljö.

I jämförelse med en märkesverkstad brukar en montering hos oss kosta ungefär hälften. Detta eftersom vi är specialiserade på ett enda moment inom bilmekanik, att montera dragkrokar och därför kunnat effektivisera faktisk arbetstid.

Att boka montering till din Renault är jätteenkelt. Skriv bara in ditt registreringsnummer och välj den mest lämpade verkstaden och du får direkt exakta prisuppgifter för just din bilmodell. Skulle din bil sakna svenskt registreringsnummer eller vara så ny att den ännu inte finns i vårt register kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för att boka en montering.

Renault är populära på den svenska bilmarknaden och kännetecknas utav ett mångsidigt sortiment, där småbilen Clio och mellanklassbilen Megane är de bäst säljande.  Vi kan montera dragkrok Renault Captur, Clio, Espace, Fluence, Grand Espace, Grand Modus, Grand Scenic, Kadjar, Kangoo, Koleos, Laguna, Latitude, Master, Megane, Megane Scenic, Modus, Scenic, Talisman, Traffic och Twingo.

renault talisman
renault talisman 1
renault talisman 2

Avtagbar dragkrok från Thule monterad på Renault Talisman Grandtour 1.6 dCi 160 2016 .

Vilken dragkrok är mest lämpad för min Renault?

Till personbilar används i princip tre olika sorters dragkrokar, fast dragkrok svanhals, avtagbar dragkrok horisontell, avtagbar dragkrok vertikal medan på lätta lastbilar är fasta tvåbultsdragkrokar vanliga.

När du väljer dragkrok till din Renault bör du ha i åtanke att bilens dragvikt inte påverkas utav vilken slags dragkrok du väljer. En fast dragkrok inte bara den billigaste varianten att montera, den är även den pålitligaste kroken i bemärkelsen att den inte kräver något underhåll att tala om dessutom sitter den på plats i alla väder – alltid redo att användas.

De avtagbara dragkrokarna kräver ett visst mått av underhåll, de ska fettas in någon gång per år, och är lite dyrare, men i gengäld är de långt mer diskreta. Du kan läsa mer om de olika dragkrokstyperna här.

Om din Renault har parkeringssensorer (PDC) rekommenderar vi att du väljer en avtagbar dragkrok eftersom det finns en liten risk att en fast dragkrok ger utslag på PDC:n

Garanti & Besiktning

Alla dragkrokar vi monterar är av hög kvalitet men för din trygghets skull erbjuder vi även 5-års garanti både på monteringsarbetet och på själva dragkroken.

Vi monterar naturligtvis enbart dragkrokar som är CE-märkta, vilket innebär att förutom att de är dragtestade två miljoner gånger under utvecklingsfasen i enlighet med EUs säkerhetsföreskrifter, de dessutom inte behöver registreringsbesiktas när de eftermonteras. Du kan läsa mer om de nya reglerna på transportstyrelsens hemsida.