Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Volkswagen Golf VII dragkroksmontering referenskund

Jag har en Golf 7 och ville ha en dragkrok monterad på den, hörde runt på olika lokala större firmor och de skulle ha hutlösa priser, samt sade att det skulle bli problem med min PDC (ParkeringsSensor) bak och detta skulle kosta ännu mer för att få det att fungera ihop med ett släp.

Jag googlade och hittade DRAGKROKSLAGRET, ringde dem och förklarade vilken bil jag hade och vad vissa montörer sagt om PDC problemet, inga problem sade DKL vi bokar in en tid i Malmö åt dig så fixar vi detta så även din PDC fungerar , jag fick en tid 08.00 då jag lämnade in bilen – kl: 12.00 ringde de och sade bilen är klar.

Självklart var jag direkt tvungen att kontrollera PDC funktionen, och körde direkt till min granne som har ett helt nyinköpt gallersläp, kopplade på detta och ALLT fungerade klockrent, PDC bak kopplades ur när släpkontakten var i och endast PDC fram fungerade -PERFEKT! jag rekommenderar starkt DRAGKROKSLAGRET med bra montering, trevligt kundbemötande och inte minst flera tusenlappar billigare än många andra!

/ Gary Landskrona
01