Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka montering

Att boka montering är enkelt – du behöver inte kunna något alls om din bils karosskonstruktion eller om stötfångarens utformning – ange bara din bils registreringsnummer och vi ansvarar för att leta fram rätt krok till din bil.

Du väljer sedan den verkstad där du vill att kroken ska monteras och vilket typ av dragkrok du vill ha monterad. Du kan läsa mer om dragkrokstypernas egenskaper här.

Nästa steg är att välja en tid som passar. Vi erbjuder två tider per dag, antingen förmiddag eller eftermiddag. Inlämningstiden varierar beroende på vilken stad du valt, men det framgår tydligt i kalendern.

Som sista steg innan du bekräftar din bokning fyller du i dina personuppgifter och eventuella tillval, t.ex. om du vill upgradera elsatesen till en 13-polig.

Den 7-poliga elsatsen är standard på den svenska marknaden. Ska den nymonterade dragkroken användas tillsammans med en nyare husvagnsmodell som är kompatibel med en 13-polig elsats, kan det dock vara värt att installera en sådan för att få tillgång till de specifika funktioner som kräver en 13-polig elsats: såsom konstant laddning av batteri, drift av innerbelysning samt drift av kyl och frys.

Efter att du har klickat på “Jag bekräftar min boking” är det bara att invänta en bokningsbekräftelse. Har du inte bokat på helgen skickas bokningsbekräftelsen inom 24 timmar. För helgbokningar är det inom 24 timmar f.r.o.m nästföljande arbetsdag.
Har du inte fått något mejl inom denna tidsrymd titta först i din spammapp efter bokningsbekräftelsemejlet, annars kontakta oss på 0700-10 10 00.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer