KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka montering av dragkrok på Audi

Våra verkstäder monterar dragkrok snabbt,enkelt och billigt på er Audi. Utan att snåla på kvalitet.

Genom att fylla i ert regnummer på vår hemsida så får ni fram fram det alternativ som passar till er bilmodell samt kostnad för komplett montering. Har ni övriga frågor eller vill ha personlig service, ring gärna vår kunniga kundservice.

Vi monterar dragkrok på Audi i Stockholm, Halmstad & Malmö

Vi monterar på de flesta Audi modellerna: A1, A1 Sportback, A3, A3 Sportback, A4, A4 Avant,A5, A5 Sportback, A6, A6 Avant, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7. Vi utför monteringen i våra topputrustade verkstäder i Stockholm, Halmstad och Malmö.

audi a4 avant 2014
audi a4 avant 2014 - 1

Dragkroksalternativ till Audi

Välj mellan:

Vi använder oss enbart av marknadens ledande märken av högsta kvalitet. Vi handlar våra Audi-dragkrokar direkt från fabrik, utan mellanhänder och kan på så vis pressa priserna utan att minska på kvaliteten.  

Besiktning och Garanti

Alla dragkrokar som vi monterar är CE-typgodkända i enlighet med EUs föreskrifter, detta betyder att ni inte behöver göra någon särskild besiktning efter att monteringen är klar. Detta görs istället i samband med den årliga besiktningen för er bil. Ni kan även gå in och läsa mer om detta på transportstyrelsen hemsida, om ni har eventuella funderingar. Vi erbjuder 5-års garanti både på själva monteringsarbetet och en lika generös funktionsgaranti på både dragkrok och elsats. Ni kan vara säkra på att när ni lämnar en av våra verkstäder återstår det inget merarbete för er.

Våra montörer har monterat på flera hundratals Audi. Vi kan allt om allting rörande dragkrokar.

Audi S-line

Om ni vill montera dragkrok på någon utav de mer sportiga Audi-modellerna så brukar vi rekommendera en avtagbar vertikal dragkrok för minimal påverkan på spoilern. Lite dyrare i pris men med mycket snyggare resultat.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer