Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Avtagbar dragkrok vertikal

avtagbar-dragkrok-vertikal
Den vertikalt avtagbara varianten erbjuder ofta ett helt dolt utseende när den är monterad, dessutom är elsatsen vanligvis infällbar. Detta ger maximalt med flexibilitet för bilägare som använder dragkrok någon gång emellanåt och vill ha så lite åverkan på bilen som möjligt.

De vertikalt avtagbara dragkrokarna är låsbara vilket hindrar eventuell stöld. Tillsammans med dragkroken leveras ofta en medföljande bag där dragkroken kan placeras i när den är demonterad.

Avtagbara dragkrokar rekommenderas främst för användare som vill ha ett diskret utseende och inte använder släp eller cykelställ alltför ofta. Till fördelarna hör att du riskar inte att slå i benet när du lastar i bagaget och att eventuella parkeringssensorer inte påverkas av dragkroken.
Nackdelarna är att en avtagbar dragkrok har ett högre pris än en fast, kräver mer underhåll (skall fettas in c.a. en gång per år) och har något sämre hållbarhet på grund av fler rörliga delar.

I grundutförande monteras dragkroken med den av Dragkrokslagret framtagna 7-poliga elsatsen, som är skapad med användbarhet och enkelhet i åtanke. Den är logisk och lättinstallerad, den saknar konstiga funktioner och avancerade moment. Den kopplas in efter anvisningarna och därefter fungerar allt som det ska. Eftersom elsatsen är CE-märkt påverkas inte nybilsgarantin.