Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Billig dragkroksmontering till Volkswagen Tiguan

Min Volkswagen Passat och Tiguan är äntligen komplett utrustade med dragkrok 🙂 Vill tacka er för att ni hjälpte mig från ett monteringsfiasko på Tiguanen. Jag hade köpt en dragkrok som jag skulle montera själv eftersom jag är lite händig sådär. Men det blev aldrig av, jag hittade helt enkelt inte tiden för det och det är jag glad över. Jag ringde nämligen er trevliga kundservice och redan samma eftermiddag kunde jag lämna in bilen för få dragkroken monterad. Passaten lämnade jag in veckan därpå och lika bra bemötande och service även då. Toppenservice!

Thule fast dragkrok VW Tiguan

Thule fast dragkrok VW Tiguan

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer