Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Är din Hyundai i behov av dragkrok? Boka enkelt montering online på dragkrok.net.

Genom att boka dragkroksmontering till din Hyundai via dragkrok.net kan du vara helt säker på att inte bara få ett fackmannamässigt utfört hantverk utan dessutom till en kostnad som är långt lägre än märkesverkstadens.

Genom att, till skillnad från märkesverkstäder och allverkstäder, bara utföra ett fordonstekniskt moment har våra montörer genom samlad erfarenhet blivit experter på allt rörande dragkrokar. De känner varje Hyundai-modells egenskaper och vet precis hur man smidigast monterar en dragkrok utan att kompromissa med kvaliteten i hantverket. Dragkroksexpertisen för även med sig att faktisk monteringstid förkortas vilket i slutändan gör att vi kan hålla låga priser.

Hyundai är numera en populär bil i Sverige, i synnerhet i småbils- och golfklasserna, med i30 som den mest populära modellen. Vi monterar dragkrok bland annat på Hyundai Accent, Atos, Genesis, Getz, Grand Santa Fe, Grandeur, Hyundai H-1, i10, i20, i30, i40, Ioniq, ix20, ix35, ix55, Matrix, Santa Fe, Sonata, Terracan, Trajet & Tucson.

Du bokar enkelt din montering på dragkrok.net genom att ange ditt registreringsnummer och i vilken verkstad du vill ha monteringen utförd, direkt får du tillbaka en komplett prisöversikt. Om din bil av någon anledning inte skulle finnas med i vårt register kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 och vi återkommer med prisuppgifter till just din bil.

hyundai i30 cw
hyundai i30 cw width=

Fast dragkrok monterad på en Hyundai i30 Crosswagon 

Vilken dragkrok ska jag välja till min Hyundai?

Tre slags varianter av dragkrokar dominerar helt personbilsmarknaden. Fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell samt avtagbar dragkrok vertikal.

När du väljer dragkrok bör du ha i åtanke att de olika dragkroksvarianterna inte påverkar hur tung last du får dra. Maximal släpvikt styrs istället utav vilken bilmodell du ska montera dragkrok på.

Att montera en fast dragkrok är populärt hos bilägare som vill ha en underhållsfri dragkrok med regelbunden användning, en dragkrok som dessutom oftast är någon tusenlapp billigare att montera.

Avtagbara dragkrokar föredras oftast av användare som tänkt använda dragkroken mer sällan, de kräver ett visst årligt underhåll (de ska fettas in ungefär en gång per år), men i gengäld kräver de markant mindre åverkan på bilen.

Har din bil parkeringssensorer rekommenderar vi att du vi väljer en avtagbar dragkrok eftersom det finns en viss risk att en fast dragkrok ger utslag när du backar.

Garanti & Besiktning

Vi är säkra på att alla dragkrokar vi monterar lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav, därför lämnar vi alltid 5-års produktgaranti på alla dragkrokar vi monterar. Dessutom har du 5-års garanti på själva monteringsutförandet. Vi monterar dessutom endast CE-märkta dragkrokar, vilket innebär att de uppfyller EU:s krav på bland annat säkerhet och funktion.

Vid eftermontering av CE-märkta dragkrokar behöver bilen inte längre genomgå någon registreringsbesiktning, förutsatt att kroken är monterad på den bilmodell den är avsedd för. Du kan läsa mer om reglerna för eftermontering av dragkrok på Transportstyrelsens hemsida.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer