KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka fackmannamässig dragkroksmontering på din Lexus via dragkrok.net.

Om du bokar dragkroksmontering genom dragkrok.net kan du vara säker på att få en fackmannamässigt utförd montering av Sveriges ledande dragkroksmontör. Årligen ger oss tiotusentals privatpersoner och företag förtroendet att montera dragkrok väl medvetna om att de kommer en högkvalitativ dragkrok professionellt monterad till marknadens lägsta pris. I jämförelse med en märkesverkstad brukar det kosta ungefär hälften om du väljer att boka din montering genom dragkrok.net

En anledning till våra låga priser är det breda kontaktnät med kontinentens främsta dragkrokstillverkare som möjliggör stora inköp direkt från fabrik – något som pressar priset rejält per dragkrok.

Att boka montering via dragkrok.net är väldigt enkelt. Ange bara din bils registreringsnummer och i vilken verkstad du vill ha din montering utförd och får direkt prisuppgifter för just din bilmodell tillbaka. Har du en bil så ny att den inte finns i vårt register kan kontakta oss på 0700 – 10 10 00 och för prisuppgifter.

Lexus må vara ett exklusivt bilmärke, vi märker ändå en stadig ström av bilägare som vill låta montera dragkrok på sin Lexus. Vi monterar bland annat på Lexus CT 200H, GS, IS200, IS250, IS300, LX570, NX, RX300, RX350/450 och RX400H.

lexus
lexus1

Vilken dragkrok behöver jag?

Dragkroksmarknaden för personbilar domineras av tre slags dragkrokar, fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal.

Oavsett vilken dragkroksvariant du väljer får din bil dra lika tung last utan istället är det varje dragkroksvariants kännetecknande egenskaper som styr ditt val.

En fast dragkrok har den obestridliga fördelen av att inte kräva något underhåll, den monteras och sen sitter den på plats alltid redo att användas under bilens hela livstid. Dessutom är den något billigare än de avtagbara varianterna.

Den horisontellt avtagbara dragkroken är lite smidigare att montera av och på eftersom instoppningshålet ofta är synligt under bilens bakspoiler. En horisontellt avtagbar dragkrok är förvisso en aning dyrare att montera men ger i gengäld ett nästintill dolt utseende. De båda  avtagbara dragkrokarna har det gemensamt att de kräver ett visst underhåll, de bör exempelvis fettas in en gång per år.

Har din Lexus parkeringssensorer rekommenderar vi att du väljer en avtagbar dragkrok eftersom det finns en liten risk att den fasta dragkroken ger utslag på parkeringssensorerna när du backar.

Garanti och besiktning.

Vi använder bara dragkrokar som är CE-märkta och EU-godkända när vi monterar, inte bara garanterar detta en hög produktkvalitet, utan sedan 2013 behöver du inte längre registreringsbesikta din bil när du eftermonterat dragkrok. Du kan läsa mer om de nya reglerna på Transportstyrelsens hemsida.

Vi lämnar alltid 5-års garanti, både på monteringsutförandet och på själva dragkroken. Det är helt tryggt att boka montering via dragkrok.net.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer