KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka dragkroksmontering på din Mercedes till marknadens bästa pris. Boka online genom dragkrok.net

Väljer du att boka din dragkroksmontering genom dragkrok.net kan du förvänta dig en fackmannamässigt utförd montering av en kvalitetsmärkt dragkrok – detta till marknadens lägsta pris.

Våra kompetenta montörer i våra välutrustade verkstäder är genom tusentals monteringars erfarenhet specialister på att montera dragkrokar, vilket inte bara höjer produktiviteten och sänker faktisk arbetstid och kostnad utan det särskiljer dem från den allmänna bilverkstadens mekanikers mer generella kunskap. Oavsett bilmodell: våra mekaniker har ingående kunskap om alla bilens egenheter.

Under de senaste tio åren har vi byggt upp ett brett nätverk med Europas ledande dragkrokstillverkare som gör det möjligt att köpa stora volymer dragkrokar direkt från fabrik och på så sätt pressa priserna för att kunna leva upp till ambitionen att leverera högkvalitativa dragkrokar till Sveriges lägsta priser.

Att boka montering via dragkrok.net är väldigt lätt att göra. Allt du behöver göra för att komma igång är att ange din Mercedes registreringsnummer och välja verkstad, direkt får du en komplett kostnadsöversikt. Saknar din bil svenskt registreringsnummer eller av någon annan anledning inte finns i vårt register kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för prisuppgifter.

Mercedes är ett av bilvärldens mest prestigefyllda märken och åtnjuter en gedigen popularitet i Sverige trots bilens höga pris. Mellanklassbilen C-klass är den mest sålda och den finns i alla utföranden, från sedan över cab och coupé till kombi. Vi är vana montörer av dragkrokar till A-klass, B-klass, C-klass, Citan, CL-klass, CLA, CLC, CLK, CLS, E-klass, G-klass, GL-klass, GLA-klass, GLK / GLC-klass, M-klass, R-klass, S-klass, Sprinter, V-klass, Vaneo, Vario, Viano & Vito.

mercedes
mercedes1

Vilken dragkrok passar mina behov bäst?

Till personbilar dominerar tre slags dragkrokar. Fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal. Till lättare lastbilar är det däremot vanligast att man monterar antingen en fast tvåbultsdragkrok eller en fast fyrbultsdragkrok. Hur tung last du får dra påverkas inte av vilken slags dragkrok du väljer. Istället är det andra kriterier som styr ditt val. Behöver du en krok som alltid är på plats och som inte kräver något underhåll? Välj då en fast dragkrok som dessutom i genomsnitt är någon tusenlapp billigare än en avtagbar. Har du tänkt använda dragkroken ganska sällan och vill inte att bilens utseende ska förändras lika mycket som av en fast dragkrok? Välj då en avtagbar dragkrok. Dock kräver en avtagbar dragkrok ett visst underhåll, den ska fettas in cirka en gång per år. Den lite dyrare vertikalt avtagbara dragkroken ger ett nästintill helt dolt utseende när den är monterad.

Garantier och Besiktning.

Vi garanterar en fackmannamässigt utförd montering men vi lämnar dessutom generösa garantier eftersom kundnöjdhet är kärnan i vår verksamhet. Om du bokar montering via dragkrok.net har du alltid 5-års garanti både på monteringsarbetet och på själva dragkroken när du lämnar verkstaden – allt för att du ska vara helt trygg med att ge oss förtroendet att montera dragkrok på din Mercedes.

Alla dragkrokar vi monterar är CE-märkta och EU-godkända, vilket förutom att de lever upp till EUs stränga kvalitetskrav innebär att bilen inte längre behöver genomgå någon registeringsbesiktning vid eftermontering av dragkrok. Du kan läsa mer om reglerna för besiktning hos Transportstyrelsen.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer