Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Är du i behov av att montera dragkrok på din Mitsubishi? Boka enkelt online.

Vi har under de senaste tio åren utvecklats till att bli Sveriges ledande dragkroksmontör och behöver din Mitsubishi en dragkrok så tveka inte att boka kvalitetsfylld montering genom dragkrok.net.

Du lämnar din bil i någon utav våra rymliga verkstäder fyllda av avancerad utrustning anpassad för att kunna montera dragkrok och dra el på alla moderna Mitsubishis. Har du behov kan du använda vår lånebil medan vi monterar eller om du behöver arbeta kan du använda vårt Wi-Fi gratis. Efter cirka fyra timmar kan du hämta ut din Mitsubishi med en dragkrok redo att användas i den stund du kör ut från vår verkstad.

Mitsubishi upplever något av en mindre renässans tack vare försäljningsframgångarna med den lilla suven Outlander. Vi monterar dock dragkrok på de flesta nyare Mitsubishis, exempelvis ASX, Carisma, Colt, Galant, Grandis, L200, Lancer, Lancer Sport, Mirage, Outlander, Outlander Sport, Pajero, Pajero Pinin, Pajero Sport och Space Star.

Du bokar enklast montering genom att ange ditt registreringsnummer på vår bokningssida, där du snabbt kommer få fram kompletta priser till din bilmodell. Skulle din bil av någon anledning sakna svenskt registreringsnummer eller inte finnas i vårt register kan du kontakta oss på 0700 -10 10 00

mitsibishi asx
mitsibishi asx 1
mitsibishi asx 2

Mitsubishi ASX 2.2 Di-D 4WD 2016 med en nymonterad fast dragkrok.

Vilken dragkrok är bäst för min Mitsubishi?

Det finns inga generella regler för vilken dragkrok som passar bäst till vilken modell, snarare avgörs valet utav vilka kvaliteter du vill ska utmärka din dragkrok. Det är bra att känna till att vilken slags dragkrok du än väljer påverkar inte hur mycket last du får dra. Dragvikten avgörs stället av vilken bilmodell du har.

Till personbilar monterar vi uteslutande tre olika slags dragkrokar och du kan läsa mer ingående om deras egenskaper här.  I korthet skiljer sig den fasta dragkroken gentemot de avtagbara genom att kräva mindre skötsel men i gengäld synas mer på bilen. Den är dessutom lite billigare att låta montera.

Har du en Mitsubishi med PDC (Parking Distance Contol) rekommenderar vi att du väljer en avtagbar dragkrok eftersom PDC:n ger utslag på cirka en av tjugo fasta dragkrokar.

Garanti & Besiktning

Alla dragkrokar vi monterar uppfyller EUs kvalitetskriterier, exempelvis är de dragtestade 2 miljoner gånger under utvecklingsfasen, vilket gör att de bär en CE-märkning. Sedan hösten 2013 är det inte längre krav på att registreringsbesikta eftermonterade dragkrokar förutsatt att de är CE-märkta. Transportstyrelsen skriver utförligare om de nya reglerna på sin hemsida.

Vi stävar efter en hundraprocentig kundnöjdhet och som ett led i detta lämnar vi omfattande garantier. Som kund har du 5-års garanti på själva monteringsarbetet men också en lika lång produktgaranti på dragkroken.

 

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer