KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka dragkroksmontering till din Skoda online.

Bokar du din montering till din Skoda via dragkrok.net kan du förvänta dig ett fackmannamässigt utfört hantverk – när du lämnar verkstaden kommer allting fungera precis som det är tänkt att fungera – till marknadens lägsta pris.

skoda octavia
skoda octavia 1

Vertikalt avtagbar dragkrok monterad på Skoda Octavia Kombi 2012

Enkelt att boka, ännu enklare att få montering utförd.

Lika lätt som det är att lämna din bil hos oss och fyra timmar senare köra därifrån inte bara med dragkrok monterad på din Skoda utan även, tack vare våra generösa garantier, trygg i att om något problem skulle uppstå kommer du få rätt service ända tills problemet är löst, lika lätt är det att boka montering online. Det är bara att ange registreringsnummer i sökfältet och välja i enlighet med dina önskemål. Har du en utländsk bil eller saknar din bil registreringsnummer kan du kontakta vår kundtjänst på 0700 – 10 10 00 eller fylla i kontaktformuläret på förstasidan.

Vilken dragkrok passar bäst mina behov?

En fast dragkrok är att rekommendera om du tänker använda dragkroken väldigt ofta då den är mer slitstark än en avtagbar dragkrok eftersom den kräver mindre underhåll då den har färre rörliga delar än en avtagbar. En inte försumbar fördel är även att en fast dragkrok skyddar mot parkeringsskador.

En avtagbar dragkrok är i gengäld att rekommendera om du föredrar så lite åverkan på bilen som möjligt – när den är demonterad ger den ett nästintill helt dolt utseende. Har din bil parkeringssensorer rekommenderar vi en avtagbar dragkrok eftersom cirka en av tjugo bilars parkeringssensorer påverkas av dragkroken.

Avtagbara dragkrokar finns i två utföranden: horisontellt avtagbar och vertikalt avtagbar. Den horisontellt avtagbara är billigare och enklare att montera av och på eftersom instoppningshålet oftast är synligt under bilens bakspoiler. Därmed har den ett mindre diskret utseende än den vertikalt avtagbara dragkroken som oftast är helt dold. Den vertikalt avtagbara dragkroken är dessutom låsbar.

Erfarenhet, kompetens och hög kvalitet.

Dragkrok.net har genom många års erfarenhet av att montera dragkrokar på Skoda en bred kompetens och monterar på de flesta modeller; Citigo, Fabia, Felicia, Kodiaq, Octavia, Praktik, Rapid, Rapid Spaceback, Roomster, Superb och Yeti.

Vi har ett tätt samarbete med Europas ledande dragkrokstillverkare vilket borgar för att dragkroken som du får monterad är av god kvalitet.

 

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer