Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka montering av dragkrok på din Toyota

Dragkrok.net erbjuder en prisvärd dragkroksmontering till din Toyota – utan att ge avkall på kvaliteten. Till skillnad från mer allmänt riktade bilverkstäder är våra specialiserade på dragkroksmontering, något som förkortar monteringstiden och sänker kostnaden för faktisk arbetstid. Oftast betalar du mindre än halva priset i jämförelse med en märkesverkstad om du bokar dragkroksmontering via dragkrok.net.

En bokning görs enklast online. Fyll bara i din bils registreringsnummer samt föredragen verkstad och du kommer få en komplett prislista. Har du en bil med ett utländskt registreringsnummer eller en bil så ny att den inte finns i våra register kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 och vi återkommer med prisuppgifter.

Toyota är ett populärt familjebilsmärke och det återspeglas inte minst i det stora utbudet av bildmodeller vi monterar dragkrok på. Vi har en ingående erfarenhet av att montera dragkrok på exempelvis Auris, Avensis, Aygo, Carina, CH-R, Corolla, Hi-Ace, Hi-Lux, Highlander, IQ, Landcruiser, Previa, Prius, Proace, RAV4, Urban Cruiser, Verso, Yaris och Yaris Verso.

rav4
rav4 1

Fast dragkrok från Westfalia monterad på en Toyota RAV4

Vilken slags dragkrok behöver jag?

Att välja dragkrok påverkas av en rad faktorer,exempelvis ekonomi,formgivning och underhåll, där det avgörande är vilken faktor man som bilägare lägger mest vikt vid. Till personbilar finns i huvudsak tre olika varianter av dragkrokar; fast dragkrok, avtagbar dragkrok horisontell och avtagbar dragkrok vertikal. Den fasta dragkroken är billigare än de avtagbara dragkrokarna och kräver knappt något underhåll.

De båda avtagbara dragkrokarna kräver förvisso ett årligt underhåll och kostar lite mer, men i gengäld förändrar de inte bilens utseende när de är avtagna. Har din bil dessutom parkeringssensorer rekommenderar vi en avtagbar dragkrok eftersom det finns en liten risk att en fast dragkrok ger utslag vid backning.

Oavsett vilken dragkrok du väljer kan du vara tryggt förvissad om den kommer vara högkvalitativ. Alla dragkrokar vi monterar är dragtestade två miljoner gånger under utvecklingsfasen i enlighet med EUs rigorösa säkerhetsföreskrifter du erhåller alltid fem år funktionsgaranti på din dragkrok.

Garanti & Besiktning.

Alla våra dragkrokar är CE-typgodkända och behöver därför sedan hösten 2013 inte längre registreringsbesiktas vid  eftermontering.  På Besiktas hemsida finns mer information om de nya reglerna.  Vi lämnar dessutom 5 års garanti på monteringsarbetet för att du ska vara helt trygg med att lämna din bil till oss.