KAMPANJ! 400kr rabatt på dragkrok Monterat & Klart. Ange RABATTKOD: EM2021. Giltig t.o.m. 22/8-2021. För att ta del av rabatten måste den anges vid bokningstillfället.
Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka fackmannamässig dragkroksmontering till din Volvo online.

Dragkrok.net är specialiserade på att montera dragkrokar på Volvo, vilket i förlängningen skapar en högre kompetens och produktivitet inom detta avgränsade fält. Därför kan vi i jämförelse med generella bilverkstäder erbjuda markant lägre priser för monteringstjänster.

Tack vare ett brett kontaktnät som inbegriper Europas ledande dragkrokstillverkare har vi möjlighet  att göra stora inköp direkt från fabrik något som gör att vi kan pressa materialkostnaderna. Kort sagt, bokar du montering via dragkrok.net kan du vara tryggt förvissad om att du får en högkvalitativ dragkrok monterad till marknadens lägsta pris.

Att boka online är det i särklass smidigaste bokningssättet, du anger bara ditt registreringsnummer och väljer verkstad och därefter får du ett komplett kostnadsförslag. Skulle din bil vara så ny att den inte finns i vårt register kan du kontakta oss på 0700 – 10 10 00 för kostnadsförslag.

Vi monterar dragkrok på alla moderna Volvo-bilar, såsom 850, C30, C70, S40, S60, S70, S80, S90, V40, V50, V60, V70, V90, XC60, XC70 och XC90.

Volvo v90
volvo v90 1

Fast dragkrok monterad på en Volvo V90.

Vilken dragkrok passar mina behov?

Generellt sett finns det tre sorters dragkrokar att välja mellan till personbilar. Det finns fast dragkrok, horisontellt avtagbar dragkrok och vertikalt avtagbar dragkrok.

En fast dragkrok passar både dig som tänker använda dragkroken ofta och dig som vill lägga så lite tid som möjligt på underhåll. Dessutom är dragkroken billigare i jämförelse med de avtagbara varianterna.

De avtagbara dragkrokarna skiljer sig sinsemellan men har båda gemensamt att de kräver ett visst underhåll för att kunna användas (i klartext: de behöver fettas in cirka en gång per år för att de ska kunna användas.).  Avtagbara dragkrokar rekommenderas om din bil har parkeringssensorer eftersom en fast dragkrok kan ge utslag när du backar.

Den horisontellt avtagbara är mycket enklare att ta av och på men detta eftersom instoppningshålet ofta är synligt under bilens bakspoiler.  Den är dessutom billigare än en vertikalt avtagbar dragkrok.

Den vertikalt avtagbara dragkroken ger ofta ett helt dolt utseende. Dessutom är den oftast låsbar för att förhindra stöld.  Har du ett R-Design-paket på din bil rekommenderar vi en vertikalt avtagbar dragkrok eftersom en sådan kräver minst åverkan på bakspoilern vid montering.

Garanti & Besiktning

För din trygghets skull lämnar vi generösa garantier. Du har 5-års garanti både monteringsarbetet men också på själva dragkroken.  Vi monterar endast CE-märkta och EU-godkända dragkrokar, vilket gör att det inte krävs någon särskild besiktning vid eftermontering av dragkrok. Du kan läsa mer om reglerna på transportstyrelsens hemsida.

OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer