Saknar du reg nr? Kontakta oss för pris & bokning.
FACKMANNAMÄSSIGT 20 000+ Monteringar
TRYGGHET Hela 5-års garanti
LÄGST PRISER Monterat & Klart prisgaranti
HÖGST KVALITÉ Noga utvalda produkter

Boka montering av dragkrok på Suzuki X90

Vi monterar dragkrok på Suzuki X90

Fyll i ditt registreringsnummer för att få ett exakt pris vad en dragkrok kostar att få monterad på din bil. Saknar du eller har du ett utländskt registreringsnummer kontakta oss så vi kan fastställa vilken bilmodell du har.

Variant av dragkrok

Vi erbjuder generellt tre olika varianter av dragkrokar:

Läs gärna mer under dragkrokar om du är osäker vilken dragkrok som du tycker passar bäst för dina behov. Men har du parkeringssensorer på din Suzuki X90 rekomenderar vi en avtagbar dragkrok eftersom på en av tjugo bilar så reagerar sensorerna på dragkroken.

Din Suzuki X90 är i trygga händer

När du lämnar in din Suzuki X90 till oss så är den i trygga händer. Vi lämnar generösa garantier och har lång erfaranhet av att montera dragkrokar.

Garanti & besiktning

För din trygghets skull används endast dragkroksmärken från ledande europeiska dragkrokstillverkare och alla dragkrokar är CE-typgodkända i enlighet med EUs föreskrifter. Typgodkännandet innebär att din Suzuki X90 inte behöver genomgå någon särskild besiktning efter montering. Detta kan du läsa om på transportstyrelsen. Vi lämnar även 5-års produktgaranti på samtliga delar, både dragkrok och elsats omfattas av den generösa garantin.

Vi vet vad vi gör

Våra bilmekaniker har fordonsteknisk utbildning och efter flera år och tusentals monteringar även spetskompetens inom just dragkroksmonteringar. Våra verkstäder är specifikt utrustade för vårt ändamål och skiljer sig avsevärt från en ”allbilsverkstad”. Varje verkstad har anpassade skruvdragare med vinkelchuck för att komma åt i trånga utrymmen, låglyftar, vadderade ställ för ”hängning” av bakspoiler vid demontering, avancerad testutrustning från Jaeger, original clips-sortiment för karosseridetaljer, m.m. Allt för att kunna utföra en fackmannamässig montering av dragkrok och elsats. Marknadens bästa priser Vi har ett brett kontaktnät med Europas ledande dragkrokstillverkare och där vi genom stora inköp pressar priserna. Vidare gör specialiseringen på att endast montera dragkrok med elsats att produktiviteten ökar vilket pressar monteringstiden och därmed kostnaden för verklig arbetstid.